Brugerbetingelser

Brugerbetingelser

Dansedamerne.dk stiller en abonnementstjeneste til rådighed, som giver vores medlemmer adgang til dansevideoer, der streames via internettet til visse tv’er, computere og andre enheder med internetadgang.

Disse brugerbetingelser er gældende for din brug af vores tjeneste.

1. Medlemskab

Dit medlemskab hos Dansedamerne.dk løber, indtil det opsiges. For at bruge tjenesten skal du have internetadgang, en enhed som kan vise og afspille videoerne, samt angive en betalingsmetode. Medmindre du afmelder medlemskabet inden faktureringsdatoen, giver du os tilladelse til at trække medlemsgebyret for den følgende faktureringsperiode via den oplyste betalingsmetode.

2. Fakturering og afmelding

2.1. Faktureringsperiode. Vi fakturerer dig medlemsgebyret for tjenesten Dansedamerne.dk via din betalingsmetode på den specifikke faktureringsdato, som vil være samme kalenderdag i en given måned/år, som den dato hvorpå du tilmeldte dig. (Er du eks. tilmeldt 5. februar, vil vi hver d. 5. marts, 5. april, 5. maj etc. trække beløbet på denne dato, hvis du har valgt månedsfakturering og hver 5. februar, hvis du har valgt årsfakturering).

2.2. Betalingsmåder. For at bruge Dansedamerne.dk skal du angive en betalingsmetode. Du giver tilladelse til, at vi må opkræve betalinger ved brug af den pågældende betalingsmetode. Hvis en betaling ikke kan gennemføres på grund af kortudløb, utilstrækkelige midler eller andet, og du ikke på forhånd har afmeldt tjenesten, hæfter du for eventuelle ikke-hævede beløb. Ved nogle betalingsmetoder kan udstederen afkræve dig visse gebyrer, f.eks. for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer i forbindelse med behandlingen af betalingsmetoden. Lokale skatter kan variere afhængigt af den anvendte betalingsmåde. Henvend dig til udstederen af betalingsmetoden for yderligere information.

2.3. Opdatering af dine betalingsmetoder. Du kan opdatere dine betalingsmetoder ved at gå ind på siden “Min side”.

2.4. Afmelding. Du kan afmelde dit medlemskab hos Dansedamerne.dk når som helst. Du vil fortsat have adgang til tjenesten frem til udgangen af din faktureringsperiode. Betalinger vil ikke blive refunderet, og vi yder ikke refusion eller kredit for delvist brugte medlemsperioder eller uset indhold. For at afmelde medlemskabet skal du gå til siden “Min side” og følge afmeldingsinstruktionerne. Hvis du afmelder medlemskabet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode.

2.5. Fortrydelse. 

Du har en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Din fortrydelsesret gælder, indtil du tager tjenesten i brug. Du har taget tjenesten i brug, når du starter den første afspilning af indhold. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved modtagelsen af ordrebekræftelsen og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Det gør du ved at sende en mail til jane@playmakerbooking.dk. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

2.6. Pris- og abonnementsændringer. Vi kan fra tid til anden ændre vores indhold og prisen for dette. Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer tidligst gælde 30 dage efter, du har fået besked. Skulle vores service ophøre under en løbende årsabonnementsperiode kompenseres de resterende måneder, hvor servicen ikke leveres, med en tilbagebetaling på DKK 111,75,- pr måned.

3. Dansedamerne.dk tjenesten

3.1. Du skal være 18 år for at kunne blive medlem af Dansedamerne.dk. Mindreårige må kun bruge tjenesten under opsyn af en voksen.

3.2. Dansedamerne.dk, og det indhold der tilgås gennem tjenesten, er kun til din personlige og ikke-kommercielle brug. Du må ikke dele med andre personer end dem, der bor i din husstand. Så længe du har et Dansedamerne.dk medlemskab, tildeler vi dig en begrænset, ikke-eksklusiv og ikke-overdragelig rettighed til at tilgå tjenesten og se indhold. Bortset fra det ovennævnte overdrages du ikke nogen form for rettighed, adkomst eller andel. Du accepterer, at du ikke må bruge tjenesten til offentlige fremvisninger.

3.3. Du må primært se dansedamerne-indhold inden for det land, hvor du har oprettet din konto, og kun i geografiske områder, hvor vi tilbyder tjenesten og har licens til indholdet. Det tilgængelige indhold kan variere alt efter det geografiske område, og vil ændre sig fra tid til anden.

3.4. Du accepterer, at du ikke må arkivere, reproducere, distribuere, modificere, fremvise, udføre, offentliggøre, licensere, fremstille afledte værker af, sælge eller bruge indhold og information indeholdt i eller indhentet fra eller gennem Dansedamerne.dk. Du accepterer også, at du ikke må: omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe, eller hindre indholdsbeskyttelserne i tjenesten. Vi kan stoppe eller begrænse din brug af vores tjeneste, hvis du overtræder disse brugerbetingelser, eller er involveret i ulovlig eller svigagtig brug af tjenesten.

3.5. Dansedamerne.dk’s billedkvalitet kan variere fra enhed til enhed, og kan påvirkes af flere faktorer, såsom hvor du er, den tilgængelige båndbredde og/eller hastigheden på din internetforbindelse. Tilgængeligheden af HD og Ultra- HD afhænger af din internetforbindelse og enhedens egenskaber. En downloadhastighed på mindst 5 Mbps pr. stream anbefales for at modtage indhold i HD (defineret som en opløsning på 720p eller mere). En downloadhastighed på mindst 25 Mbps pr. stream anbefales for at modtage indhold i Ultra HD (defineret som en opløsning på 1080p eller mere). Du er selv ansvarlig for alle gebyrer for internetadgang. Henvend dig til din internetudbyder for information om eventuelle datagebyrer. Den tid, det tager for indholdet at starte, vil ligeledes variere afhængigt af en række faktorer, såsom din lokalitet, tilgængelig båndbredde, det valgte indhold og konfigurationen på din Dansedamerne.dk kompatible enhed 

3.6. Skærmdelingstips: Nogen ønsker engang imellem at dele indholdet fra www.dansedamerne.dk fra sin smart phone eller laptop til sin fladskærm f. eks. via Apple Tv. Da vores indhold ligger indbygget i en betalingsside, er det for Android brugere nødvendigt for skærmdeling at anvende en App som f.eks. Google Home, da Chromecast i dette tilfælde ikke selvstændigt har samme ydeevne som Apple Tv overfor indbyggede Vimeo videoer. Mere info via https://youtu.be/_UH_7y6G1Ng. Alternativt kan man benytte Mirror for Samsung Apps eller lig. Bemærk, at Dansedamerne ikke har mulighed for yderligere teknisk support, og at mislykket skærmdeling ikke kan anses som “produkt ikke leveret”. 

3.7. Adgangskoder og kontoadgang. Det medlem, der oprettede kontoen på Dansedamerne.dk og hvis betalingsmåde bliver debiteret, har adgang til og kontrol over kontoen og de kompatible enheder, der bruges til at tilgå Dansedamerne.dk, og er ansvarlig for enhver aktivitet, der foregår via kontoen.

4. Diverse

4.1. Gældende lov. Disse brugerbetingelser reguleres og fortolkes i henhold til dansk lov.

4.2. Ændringer i brugerbetingelserne. Dansedamerne kan, fra tid til anden, ændre disse brugerbetingelser. Vi giver dig besked mindst 30 dage før, sådanne ændringer træder i kraft.

4.3. Elektronisk kommunikation. Vi sender dig information om din konto (f.eks. betalingsgodkendelser, fakturaer og ændret adgangskode udelukkende i elektronisk form via e-mails til den e-mailadresse, du oplyste ved tilmelding.

Sidst opdateret: 1. februar 2022